Licht & Geluid

MEETINGS EN PRESENTATIES

Meetings en presentaties worden steeds vaker op locatie’s uitgevoerd waar bijvoorbeeld later de ondernemers zich gaan vestigen . Wij zorgen ervoor dat de locatie er sfeervol is aangelicht met de juiste verlichting voor zowel de cateraar als de sprekers op het door ons verzorgde podium .  Indien nodig zetten we Pipe & Drape om de locatie kleiner te maken.

Zoals de spreker wenst zullen wij hen van de juiste microfoon voorzien, dit kan doormiddel van een headset (DPA) zodat de handen vrij blijven maar het kan ook handmicrofoon zijn.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Het jaarlijkse uitje, het zoveeljarig bestaan , Uw medewerkers en of klanten een keer bedanken voor hun inzet en vertrouwen de afgelopen jaren. Je ziet steeds vaker bedrijven het evenement op hun eigen locatie houden. Het is dan fantastisch om de medewerkers/gasten op een voor hun bekende plek te laten komen die totaal omgebouwd is tot feest locatie!

Voor dat wij daadwerkelijk de benodigdheden op de locatie komen uitladen, is daar eerst een gesprek en een locatie bezoek aan vooraf gegaan. Vanuit de wensen van U als klant maken wij een passende offerte en maken wij een digitale sfeer impressie van de ruimte’s zodat u er een beeld bij krijgt.