Mobiele Radio Studio

Met deze Mobiele Radio Studio krijg je de kwaliteit van Hilversum bij jou op locatie!

Een mooie ruime ovale tafel waar je met z’n drieën ruim kan zitten . Aan de Dj kant zit een D&R Airlite Broadcast tafel met drie microfoon faders, 2 player faders, 1 tunes fader, 1 aux input  fader en een telefoon vork.

Aan beide kanten van de tafel bevinden zich schermen met de Mairlist radio software waar de playlist, jingles en tunes vanuit gespeeld worden. Terwijl je ONAIR bent kun je rustig vooruit werken aan je overgangen en kijken hoe je uit komt qua tijd, als je aan bepaalde tijden verbonden bent met bijvoorbeeld het nieuws. Van beide kanten kan er gewerkt worden aan Mairlist.

De Radio Studio is voorzien van drie Røde broadcast studio microfoons die je ook in Hilversum terug zal vinden bij de grote radio stations. Deze hangen  aan een K&M broadcast arm die op elke gewenste hoogte instelbaar is.

Voordat het geluid bij de mensen thuis komt, gaat het eerst door een Orban Optimod. Dit is een sound processing systeem, dat zorgt dat alles op één geluidsniveau naar buiten komt. Het klinkt nooit te zacht, te hard of overstuurd, het is altijd goed en zorgt voor het warme geluid dat je van de radio kent.

Kortom alles wat je nodig hebt om je uitzending vlot, overzichtelijk en professioneel te laten verlopen zit in één kist!

Optioneel :

  • Radio technicus (in te zetten als technicus of als technische ondersteuning van de Dj’s)
  • Jingle pakket op maat
  • Webcast  Vimeo + Aanmaken website tbv stream
  • Video stream met 3 camera’s
  • DJ’s van Radio 10 / 100%NL / Radio 538 en Q-music.